"Aivan ihana ja ammattimainen palvelu. Kävimme viikon vanhan esikoisemme kanssa kuvauksessa ja ei voinut kuin ihailla kuinka Laura käsitteli lasta ja samalla otti aivan upeita kuvia. Saimme talteen hellyyttävät muistot tuolta ajalta kun toinen on vielä aivan pieni."

Laura on lämminhenkinen ja lapsilähtöinen kuvaaja. Hänen työskentelyssä pidin hänen pehmeistä otteista ja siitä, että kuvaus eteni vastasyntyneen tahdissa. Lauran työskentelyssä korostui kuvauksessa taiteellinen silmä kauneudelle sekä kokemus vauvojen parissa työskentelystä. Mikä parasta - lopputulos oli taidokas; saimme upeita otoksia pienestämme. Tämä yhteistyö jatkuu!"

"Laura on hyvä, osaava kuvaaja. Hän osasi luoda kuvaustilanteeseen lämminhenkisen ja rennon tunnelman. Kuvista välittyy lapsemme omat luonnolliset piirteet ja persoona."

"Very professionally done!"

"Saimme Lauralta ihania ja iloisia kuvia 2- ja 4-vuotiaista sisaruksista!
Suuret kiitokset lasten taitavasta ohjailusta ja hyvän tunnelman luomisesta kuvaustilanteeseen. Olimme todella tyytyväisiä lopputulokseen."

"Ihana ja lämminsydäminen kuvaaja! Kuvattavat lapset uskalsivat olla aitoja ja kuvat niin kauniita. Lapset tykkäsivät olla studiolla, isompi (3,5v.) ehdotti kotimatkalla, että mentäiskö ensi viikolla uudestaan."

"Laura kuvasi tyttäreni konfirmaatiopäivän ja kuvista välittyy nuoren naisen herkkä kauneus. Lauralla on ammattitaitoa vauvoista nuoriin."

"Laura kuvasi kesällä meidän vastasyntyneen tyttären ja perheen, lopputuloksena oli suloisia, herkkiä ja kauniita kuvia. Kuvissa myös vastasynnyttänyt ja väsynyt äiti saatiin näyttämään fressiltä! Ehdoton suositus ennen kaikkea siksi, koska Laura osaa käsitellä vauvoja ihanan sensitiivisesti. Kuvaus toteutettiin vauvan tahtisesti ja vauvan tarpeita kuunnellen. Suosittelen todella!"

Ihan käsittämättömän ihania ja onnistuneita vauvakuvia Laura otti pojanpojastani. Tunnelma kuvauksissa oli kuulemma leppoisa ja vauvan vanhempienkin oli tosi mukava olla. Suosittelen ilolla Lauraa!!!!

"Laura osaa käsitellä ihanasti pieniä ja on kaiken lisäksi todella taitava kuvaaja! Suosittelen lämpimästi niin newborn kuin vähän isompienkin kuvauksiin!"

"Meidän vauva katsoa tapitti Lauraa ja kameraa onnessaan, eikä ihme, koska Laura on ihana ja Lauralla on upea tapa kohdata vauva. Sydämellinen kiitos myös äidiltä ihanasta kuvaustuokiosta, jossa sekä vauvan että äidin oli hyvä olla! Suosittelen ammattitaitoista Lauraa valokuvaajaksi jokaiselle, joka tahtoo ikuistaa oman elämänsä ihmeellisimmän asian, oman lapsensa, kauniisiin valokuviin. Tässä myös oiva lahjaidea esim. vastasyntyneen lapsen perheelle, kastelahjaksi, äitienpäivänä/isänpäivänä..."

"Laura otti meidän neidistä ihanat yksivuotiskuvat, vaikka neidin keskittyminen kuvaustilanteeseen oli hieman hukassa :D Kuvausjälki on laadukasta ja värimaailma kauniin herkkä. Vaikka itse tykkään tyttöä paljon kuvata niin tällaisten kuvien takia on kiva käydä ottamassa tärkeät kuvat ammattilaisella."

"Mis sie tarviit hyvää valokuvaajaa, niin täs siul on sellane ❤️ Muistelen vieläkin lämmöllä erästä toukokuun iltaa, jolloin kävimme koko perheen voimin Lauran valokuvattavana Malminkartanon omenatarhalla. Kuvaus oli kuin ihana, rauhallinen hetki perheen kesken kiireisen arjen keskellä. Myös vanhemmat saivat ottaa rennosti ja poseeraamista ei oikeastaan edes tarvittu, sillä Laura osasi etsiä aina oikean paikan oikeaan aikaan. Me vain nautimme kevätillasta ja kuljimme ympäri kukkivaa omenatarhaa. Ihania ja tunnelmallisia kuvia tuli paljon ja näitä ihastellaan vielä pitkään!"

"Kävimme Lauran newborn-kuvauksessa. Laura osasi käsitellä esikoistamme todella hienosti ja varmoin ottein ja sai ihanat kuvat aikaiseksi. Kuvat olivat juuri sellaiset kuin toivoimme ja niistä välittyy ihana fiilis. Kiitos!"

Ihana & taitava kuvaaja, joka osaa houkutella lapsen vaikka pellolle kuvaukseen!

Seuraa Laura Kallahti Photographya

© Copyright 2023 Laura Kallahti Photography - All Rights Reserved

Created with ‌

Website Design Program