Vastasyntyneen kuvaus

Vastasyntyneiden kuvaus edustaa itselleni jotain sellaista, mitä ei oikeastaan voi millään tavoin jälkikäteen enää saada. Hetki sitten maailmaan saapunut vauva näyttää, tuoksuu ja elehtii aivan erityisellä tavalla.

Hän kehittyy ja kasvaa ensimmäisten päivien ja viikkojen aikana todella hurjaa vauhtia. Vauvan aivojen hermoratayhteydet suorastaan kuhisevat kaikesta kehityksestä!

Vauvan pienuuden, ihanuuden ja elämäntilanteen hetkellisyyden tallettaminen käsinkosketeltaviksi muistoiksi on tästä syystä niin kovin tärkeää. Ja kuinka ihanaa lapsestasi on aikuistuessaan saada katsella itsestään kauniita valokuvia

Milloin

Vastasyntyneet kuvaan alle 2 viikon ikäisinä. Kuvausvaraus tehdään hyvissä ajoin jo raskausaikana vauvan lasketulle päivälle.

Sitten kun vauva on syntynyt sovitaan tarkempi kuvausajankohta.

Miten

Kuvaukseen varataan noin 3-4h aikaa, sillä kuvaamme vauvan tahdissa, hänen tarpeitaan kunnioittaen ja oloa tarkkaillen.

Suurin osa kuvauksesta onkin kaikkea muuta kuin kuvaamista: hoivan antamista, vauvan ruokailua ja vaipan vaihtamista, vauvan asettelua ja uneen johdattelua.

Missä

Kuvaan vastasyntyneet vauvat studiollani. Studiossa on lämmintä ja kotoisaa ja kaikki vauvan tarvikkeet on teitä varten odottamassa.

Studioni sijaitsee Maununnevalla, kehä 1 varrella.  Studiolle on helppo tulla autolla, jonka saa jättää parkkiin ihan studion oven eteen.

Mobirise
Mobirise

Lapsikuvaus

Lapsikuvaus voi olla minkälainen kuvaus tahansa: puolivuotiskuvaus, 1-vuotiskuvaus, sisarus- tai kaverikuvaus, tai dokumentaarinen kuvaus vaikkapa ulkosalla. 

Kurkkaa galleriaan ja etsi inspiraatiota!

Vielä niin pienet sormet ja varpaat, kysyvä katse - muutaman vuoden päästä jo erilaiset. Galleriasta näet erilaisia lapsikuvauksia, joita olen tehnyt. Uusille ideoille on myös aina tilaa, kerro ne minulle rohkeasti!

Lapsikuvaus studiolla tai miljöössä

Lapsikuvaus kestää studiolla yleensä n. 30 minuuttia, miljöössä hieman pidempään, sillä lapset jaksavat siellä yleensä paremmin. Esimerkkejä molemmista kuvauksista löydät galleriasta.

Mobirise

Perhekuvaus

Perhekuvauksissa vallitsee ihan omanlaisensa dynamiikka: vuorovaikutus, leikki ja höpsöttely, nenän vaihdot, halaukset ja luonnon tutkiminen.

Hetket

Talletan perhekuviinne ne lyhyet ihanat hetket, joita perheenjäsenten välillä on ja joihin olisi vielä joskus myöhemmin ihana palata - jopa vuosien päästä, kun lapsista on kasvanut jo nuoria tai aikuisia.

Ulkosalla

Perhekuvauksiin paras paikka on ulkona, sillä lapset ovat omassa elementissään saadessaan touhuta ja leikkiä. Studiossakin perhekuvaus onnistuu, mutta rajoitetummalla ajalla. Esimerkkejä erilaisista perhekuvista studiossa ja miljöössä löydät galleriasta

Mobirise

Raskausajan kuvaus

Kauniit ja herkät kuvat ajalta, kun vielä kannoit pienokaista sydämesi alla.

Kun vielä odotamme

Raskausajan kuvaus kauniissa maisemassa, päässä ehkä vuodenaikaan viittaava seppele. Varaa aika, niin ikuistetaan hetki, kun tunsit pienet potkut sisälläsi ja mietit, että minkälainen tyyppi sieltä oikein mahtaakaan tulla. 

Lahja tulevalle äidille

Raskausajan kuvauksen voi hankkia lahjaksi myös tulevalle äidille vaikka babyshowereille. Kysy minulta lisää lahjakorteista. 

© Copyright 2023 Laura Kallahti Photography - All Rights Reserved

Designed with ‌

HTML Website Maker