Mobirise
Laura

Olen valokuvannut aktiivisesti noin 10 vuoden ajan. Kuvaustyylini on kypsynyt vuosien saatossa, eikä intohimo kauniin kuvan luomiseen ole hävinnyt.

Herkkyys ja syvyys, tunne ja yksityiskohtien korostaminen ovat kuviani läpileikkaavat teemat.

"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything."
-Aaron Siskind

(Kuvassa minä ja poikani, kuvaajana toimi mieheni)

site design templates
Mobirise

Merkillisiä päivämääriä

Olemme tavanneet mieheni kanssa Facebookissa 10.10.10. Hän näki kuvani, luuli minua joksikin toiseksi ja siitä se koko tarina sitten alkoi. Tapasimme viisi päivää myöhemmin livenä, Helsingissä Postitalon portailla. 

Hääpäivämme on 20.12.2012. Ja uskokaa tai älkää, meillä on myös sama syntymäpäivä! 

Mobirise

Laulaminen

Harrastan laulamista 60-henkisessä isossa gospeljengissä ja rakastan sitä! Mikään muu asia ei saa minua sellaisiin sfääreihin mitä kyseisessä porukassa laulaminen ja tanssiminen. 

Ensi vuonna vietämme 20-vuotisjuhlavuotta ja osallistumme mm. maailmanlaajuiseen World Choir Gamesiin Belgiassa.

Mobirise

Afrikka

Eteläisellä Afrikalla (Botswana, Namibia, Etelä-Afrikka) on sydämessäni todella iso paikka. Olen käynyt siellä ensimmäisen kerran 16 vuotta sitten ja sen jälkeen useita kertoja.

Aloimme odottaa toista lastamme Nooaa Etelä-Afrikan reissullamme v. 2016 ja sen kunniaksi hän sai toiseksi nimekseen Thabo ("ilo, ilontuoja"). 

© Copyright 2019 Laura Kallahti Photography - All Rights Reserved