Mobirise

Laura

Olen valokuvannut aktiivisesti noin 10 vuoden ajan. Kuvaustyylini on kypsynyt vuosien saatossa, eikä intohimo kauniin kuvan luomiseen ole hävinnyt.


Herkkyys ja syvyys, tunne ja yksityiskohtien korostaminen ovat kuviani läpileikkaavat teemat.

Mielin kermatuulihattuja ja aamuauringon pehmeää valoa. Tykkään sateen ropinasta peltikatossa ja kuovin ujelluksesta mummulan pelloilla. Tykkään viivyskellä hyvissä muistoissa ja niiden tuoksuissa.

Ja siksi rakastan myös valokuvaamista - tärkeän hetken pysäyttämistä, ettei se karkaisi unohduksiin. Jotta voisin palata viivyskelemään siihen, mitä minulla nyt on. Juuri tämän aamun pehmeään valoon - ja tuulihattuun.

Sinä haluaisit ehkä vielä joskus palata ihastelemaan niitä pieniä varpaita, jotka kotiisi ovat muuttaneet? 

"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything."
-Aaron Siskind

(Kuvassa minä ja poikani, kuvaajana toimi mieheni)

Mobirise

Merkillisiä päivämääriä

Olemme tavanneet mieheni kanssa Facebookissa 10.10.10. Hän näki kuvani, luuli minua joksikin toiseksi ja siitä se koko tarina sitten alkoi. Tapasimme viisi päivää myöhemmin livenä, Helsingissä Postitalon portailla. 

Hääpäivämme on 20.12.2012. Ja uskokaa tai älkää, meillä on myös sama syntymäpäivä! 

Mobirise

Laulaminen

Harrastan laulamista 60-henkisessä isossa gospeljengissä ja rakastan sitä! Mikään muu asia ei saa minua sellaisiin sfääreihin mitä kyseisessä porukassa laulaminen ja tanssiminen. 

Laulamisen lisäksi harrastan liikuntaa ja lukemista. Kolmen ällän harrastukset siis.

Mobirise

Afrikka

Eteläisellä Afrikalla (Botswana, Namibia, Etelä-Afrikka) on sydämessäni todella iso paikka. Olen käynyt siellä ensimmäisen kerran 17 vuotta sitten ja sen jälkeen useita kertoja.

Aloimme odottaa toista lastamme Nooaa Etelä-Afrikan reissullamme v. 2016 ja sen kunniaksi hän sai toiseksi nimekseen Thabo ("ilo, ilontuoja"). 

© Copyright 2020 Laura Kallahti Photography - All Rights Reserved

This page was started with Mobirise theme