Mobirise

Laura

Moikka! Olen Laura, valokuvaaja jo toisessa polvessa. Lämpimästi tervetuloa sivuilleni. Ihanaa, että löysit minut!

Olen varhaisen vuorovaikutuksen ammattilainen, tehnyt aiemmin töitä vastasyntyneiden vauvojen ja perheiden parissa. Olen yhdistänyt sen ammattitaitoni toiseen osaamiseeni, valokuvaamiseen, kauniiden kuvien luomiseen. 

Olen valokuvannut aktiivisesti yli 10 vuoden ajan. Kuvaustyylini on kypsynyt vuosien saatossa, eikä intohimo kauniin kuvan luomiseen ole hävinnyt. 

Mielin kermatuulihattuja ja aamuauringon pehmeää valoa. Tykkään sateen ropinasta peltikatossa ja kuovin ujelluksesta mummulan pelloilla. Tykkään viivyskellä hyvissä muistoissa ja niiden tuoksuissa.

Ja siksi rakastan myös valokuvaamista - tärkeän hetken pysäyttämistä, ettei se karkaisi unohduksiin. Jotta voisin palata viivyskelemään siihen, mitä minulla nyt on. Juuri tämän aamun pehmeään valoon - ja tuulihattuun. 

Herkkyys, valo, luonnon kauneus ja perheenjäsenten välinen yhteys ovat kuviani läpileikkaavat teemat. Sinäkin haluaisit ehkä vielä joskus palata ihastelemaan niitä pieniä varpaita, jotka kotiisi ovat muuttaneet? 

"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything."
-Aaron Siskind

Mobirise

Merkillisiä päivämääriä

Olemme tavanneet mieheni kanssa Facebookissa 10.10.10. Hän näki kuvani, luuli minua joksikin toiseksi ja siitä se koko tarina sitten alkoi. Tapasimme viisi päivää myöhemmin livenä, Helsingissä Postitalon portailla. 

Hääpäivämme on 20122012. Ja uskokaa tai älkää, meillä on myös sama syntymäpäivä! 

Mobirise

Laulaminen

Harrastan laulamista 60-henkisessä isossa gospeljengissä ja rakastan sitä! Mikään muu asia ei saa minua sellaisiin sfääreihin mitä kyseisessä porukassa laulaminen ja tanssiminen. 

Laulamisen lisäksi harrastan liikuntaa ja lukemista. Kolmen ällän harrastukset siis.

Mobirise

Afrikka

Eteläisellä Afrikalla (Botswana, Namibia, Etelä-Afrikka) on sydämessäni todella iso paikka. Olen käynyt siellä ensimmäisen kerran 17 vuotta sitten ja sen jälkeen useita kertoja.

Aloimme odottaa toista lastamme Nooaa Etelä-Afrikan reissullamme v. 2016 ja sen kunniaksi hän sai toiseksi nimekseen Thabo ("ilo, ilontuoja"). 

© Copyright 2023 Laura Kallahti Photography - All Rights Reserved

Created with ‌

Mobirise.com