Kuvaushinnasto

Mobirise

Vastasyntynyt
Mini


450 euroa

Sisältää n. 2h kestävän kuvaussession ja 5 huolella editoitua digikuvaa vauvasta. 

Mobirise

Vastasyntynyt
Standard


550 euroa

Sisältää 3-4h kuvaussession ja 15 huolella editoitua digikuvaa. Mahdollisuus kuvata myös sisaruksia ja vanhempia yhdessä vauvan kanssa.


Mobirise

Vastasyntynyt
Maxi


750 euroa

Sisältää 3-4h kuvaussession ja kaikki gallerian huolella editoidut digikuvat (noin 25-30 kpl). Mahdollisuus kuvata myös sisaruksia ja vanhempia yhdessä vauvan kanssa.

Mobirise

Raskauskuvaus Mini tai Standard350 / 450 euroa

Noin 0,5-1h kuvaus studiossa tai haluamassanne miljöössä ja 5/10 huolella editoitua digikuvaa. Myös kumppani on tervetullut kuvaukseen mukaan.

Mobirise

Lapset & perheet 
Mini


350 euroa

Noin 0,5-1h kuvaus studiolla tai miljöössä, sis. 5 huolella editoitua digikuvaa. Soveltuu hyvin esim. 1-vuotiskuviin.

Mobirise

Lapset ja perheet
Standard


450 euroa

Noin 1-1,5h kestävä kuvaus haluamassanne miljöössä ja 10 huolella editoitua digikuvaa. Soveltuu hyvin perhekuvaukseen.

Vaiheet

1

Varauksen tekeminen

Yhteydenoton myötä sovitaan kuvauspäivä. Kuulisin mielelläni, millainen kuvaus on toiveissasi ja lisää teistä, ketkä kuvaukseen osallistuvat.

2

Kuvien valitseminen

Saat 2 viikon jälkeen kuvauksesta salasanasuojatun gallerian. Gallerian nähtyäsi pääset valitsemaan mitkä kuvat haluat ottaa. Voit ostaa myös koko gallerian. Kartoitan hieman myös toiveitasi tuotteista tässä vaiheessa. Haluaisitko kuvia seinälle kehyksiin, tai kenties ihania hamppuisia fine art -paperikuvia albumiin. 

3

Kuvien maksaminen ja toimitus

Lähetän sinulle laskun, jolla maksetaan kuvaus ja digitaaliset kuvatiedostot sekä mahdollisesti tilaamasi kuvatuotteet (paperikuvat, taulut). Voit maksaa laskun myös erissä, mikäli toivot. Laskun maksettuasi ryhdyn viimeistelemään kuviasi ja niiden valmistuttua lähetän latauslinkin, jonka avulla voit ladata kuvat omalle koneellesi. Mikäli olet tilannut kuvatuotteita toimitetaan ne sinulle postitse.


Lahjakortti toiveissa?

Minulta saa ostaa myös kauniita lahjakortteja haluamallaan summalla. Lahjakortin voi antaa lahjaksi vaikkapa tuleville vanhemmille käytettäväksi esimerkiksi vauvakuvaukseen, 1-vuotiskuvaukseen tai perhekuvaukseen.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.
Kaikkiin kuvapaketteihin on mahdollista ostaa lisäkuvia.

Voit teetättää valitsemistasi kuvista myös korkealaatuiset fine art -printit kotiisi kehyksiä kaunistamaan. Saat hinnaston minulta.

Hinnasto voimassa 1.1.2023 alkaen.

© Copyright 2023 Laura Kallahti Photography - All Rights Reserved

Designed with ‌

HTML Website Builder