Kuvaushinnasto

Mobirise

Vastasyntynyt
Mini


390 euroa

Sisältää n. 2h kuvauksen ja 5 huolella editoitua digikuvaa vauvasta. 

Mobirise

Vastasyntynyt
Standard


490 euroa

Sisältää 3-4h kuvauksen ja 15 huolella editoitua digikuvaa. Mahdollisuus kuvata myös sisaruksia ja vanhempia yhdessä vauvan kanssa.


Mobirise

Vastasyntynyt
Maxi


650 euroa

Sisältää 3-4h kuvauksen, kaikki gallerian digikuvat (noin 20-30 kpl), sekä 1 kpl fine art -kuvaprinttejä. Mahdollisuus kuvata myös sisaruksia ja vanhempia yhdessä vauvan kanssa.

Mobirise

Raskauskuvaus250 euroa

Noin 0,5-1h kuvaus studiossa tai haluamassanne miljöössä ja 5 huolella editoitua digikuvaa. Myös kumppani on tervetullut kuvaukseen mukaan.

Mobirise

Lapset & perheet 
Mini


250 euroa

Noin 0,5-1h kuvaus studiolla tai miljöössä, sis. 5 huolella editoitua digikuvaa. Soveltuu hyvin esim. 1-vuotiskuviin.

Mobirise

Lapset ja perheet
Standard


350 euroa

Noin 1-1,5h kestävä kuvaus haluamassanne miljöössä ja 10 huolella editoitua digikuvaa. Soveltuu hyvin perhekuvaukseen.

Vaiheet

1

Varauksen tekeminen

Yhteydenoton myötä sovitaan kuvauspäivä. Kuulisin mielelläni, millainen kuvaus on toiveissasi ja lisää teistä, ketkä kuvaukseen osallistuvat.

2

Kuvien valitseminen

Saat 2 viikon jälkeen kuvauksesta salasanasuojatun gallerian. Gallerian nähtyäsi pääset valitsemaan mitkä kuvat haluat ottaa. Voit ostaa myös koko gallerian. Kartoitan hieman myös toiveitasi tuotteista tässä vaiheessa. Haluaisitko kuvia seinälle kehyksiin, tai kenties ihania hamppuisia fine art -paperikuvia albumiin. 

3

Kuvien maksaminen ja toimitus

Lähetän sinulle laskun, jolla maksetaan kuvaus ja digitaaliset kuvatiedostot sekä mahdollisesti haluamasi kuvatuotteet (paperikuvat, taulut). Voit maksaa laskun myös erissä, mikäli toivot. Laskun maksettuasi saat viimeistellyt kuvat omalle koneellesi latauslinkin avulla. Mikäli olet tilannut kuvatuotteita toimitetaan ne sinulle postitse tai kotiinkuljetuksella.Minulta saa ostaa myös kauniita lahjakortteja haluamallaan summalla. Lahjakortin voi antaa lahjaksi vaikkapa tuleville vanhemmille käytettäväksi esimerkiksi vauvakuvaukseen, 1-vuotiskuvaukseen tai perhekuvaukseen.

Hinnat sisältävät alv. 24%.

Kaikkiin kuvapaketteihin on mahdollista ostaa lisäkuvia.

Voit teetättää valitsemistasi kuvista myös korkealaatuiset fine art -printit kotiisi kehyksiä kaunistamaan. Saat hinnaston minulta.

Hinnasto voimassa 1.2.2020 alkaen.

© Copyright 2022 Laura Kallahti Photography - All Rights Reserved

Created with Mobirise ‌

Free Website Maker